Шановні мешканці багатоквартирних будинків міста Лозова!

Facebook icon
Twitter icon
Viber icon
Telegram icon
Шановні мешканці багатоквартирних будинків міста Лозова!

Шановні мешканці багатоквартирних будинків міста Лозова!

Відповідно до рішення виконавчого комітету Лозівської міської ради Харківської області від 13 лютого 2017 року Комунальне Підприємство «Житлова управляюча компанія» Лозівської міської ради Харківської області було визначено переможцем конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків у м. Лозова, Харківської області за об’єктом «Багатоквартирні будинки, які перебувають на балансі Комунального Підприємства «Житлова управляюча компанія» Лозівської міської ради Харківської області.

Враховуючи вищевикладене, між КП «ЖУК» Лозівської міської ради та Управлінням житлово-комунального господарства та будівництва Лозівської міської ради Харківської області 16.02.2017 року було укладено договори про надання послуг з управління багатоквартирними будинками, розташованими в Південно західному районі та центральній частині міста Лозова, яким визначено ціну послуг з управління багатоквартирним будинком за 1м2 загальної площі житлового або нежитлового приміщення, яке перебуває в власності або користуванні кожного зі співвласників будинку (по-будинкова ціна послуги визначена в додатках № 1,2).

У разі виникнення питань та необхідності отримання роз’яснень, просимо Вас звертатися за адресою: м. Лозова, м-н 1, буд.17, 2-й поверх, або за телефонами 2-58-53, 2-56-30 та на абонентні пункти КП «Житлова управляюча компанія» Лозівської міської ради. Абонентний відділ Південно-Західного району: м-н 1, буд, 17, 1-ий поверх, тел. 2-58-56, абонентний відділ центральної частини міста: вул. Шляхетна, буд.18, тел. 2-24-14.

Адміністрація Комунального Підприємства «Житлова управляюча компанія»
Лозівської міської ради Харківської області.

Додаток №1. Ціна послуги з управління багатоквартирним будинком (центральна частина міста)

Додаток №2. Ціна послуги з управління багатоквартирним будинком (мікрорайон)