Сплачувати за комуналку зручно через Укрпошту

Facebook icon
Twitter icon
Viber icon
Telegram icon
Сплачувати за комуналку зручно через Укрпошту

Сплачувати за комуналку зручно через Укрпошту

Вигідно оплатити комунальні послуги можна у будь-якому відділенні поштового зв’язку або дистанційно через сайт Укрпошти.

У поштових відділеннях Ви можете оплатити всі необхідні послуги: комунальні, телефонний зв’язок, кабельне телебачення, електроенергія, газ тощо.

В разі, якщо між Укрпоштою та компанією, що надає комунальні послуги не укладено договір, плата за прийом платежів складе:
до 400 грн включно – 1,5 %, або не менше 3 грн;
понад 400 грн до 1000 грн – 1%,
понад 1000 грн – 0,8%.

Для тих хто немає часу ходити до поштових відділень пропонуємо сплачувати платежі через сайт Укрпошти. Ця система дозволяє швидко, просто і доступно 7 днів на тиждень 24 години на добу з будь-якого місця, де є підключення до Інтернет, сплачувати рахунки. Прийняті Укрпоштою кошти перераховуються на відповідні рахунки постачальників послуг на наступний робочий день після дня сплати платежів.

Для користування послугою, клієнту необхідно заповнити на сайті Укрпошти  форму з усіма обов’язковими реквізитами, які необхідні для виконання платежу та здійснити оплату у відповідності до правил та вимог платіжних систем НСМЕП, Visa та MasterCard.

Офіційний портал Лозівської міської ради