КП «Лозоваводоканал» інформує!

Facebook icon
Twitter icon
Viber icon
Telegram icon
КП «Лозоваводоканал» інформує!

КП «Лозоваводоканал» інформує!

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2017 року №300, з 01 травня 2017 року субсидія на оплату житлово-комунальних послуг не призначається на наступний період за наявності двомісячної заборгованості у абонентів, які отримують субсидію.

В разі отримання інформації про прострочену більше 2-х місяців заборгованість, субсидія на наступний період не призначається, про що інформує користувача субсидією Управління праці та соціального захисту населення.

Якщо впродовж двох місяців з дати інформування про не призначення субсидії на наступний термін, громадянин документально підтвердив погашення заборгованості або укладання договору реструктуризації , субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії, в іншому випадку – з місяця, в якому громадянин документально підтвердив погашення заборгованості або укладання договору.

Переконливо рекомендуємо, за наявності у Вас заборгованості більше 2-х місяців, терміново її сплатити або укласти договір реструктуризації заборгованості.

Для укладання договору реструктуризації звертатися до КП «ЖУК» за адресою: мікрорайон 1, буд. 17, каб. №1.

З повагою, адміністрація КП «Лозоваводоканал».