Повідомлення про результати оприлюднення Інвестиційної програми КП “Теплоенерго”

Facebook icon
Twitter icon
Viber icon
Telegram icon
Повідомлення про результати оприлюднення Інвестиційної програми КП “Теплоенерго”

Повідомлення про результати оприлюднення Інвестиційної програми КП “Теплоенерго”

Комунальне підприємство «Теплоенерго» (КП) Лозівської міської ради Харківської області повідомляє про те, що розроблений з дотриманням вимог Порядку (розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання згідно Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 14.12.2012 № 630), проект «Інвестиційної програми Комунального підприємства«Теплоенерго» Лозівської міської ради Харківської області на 2018-2019 роки» оприлюднен 28.08 2018 року ліцензіатом шляхом розміщення на сайті Лозівський комунальний портал lkp.kh.ua.

Строк, протягом якого від споживачів приймаються пропозиції 14 календарних днів, з дня розміщення проекту інвестиційної програми.

За результатами розгляду пропозицій до проекту інвестиційної програми ліцензіат приймає рішення про врахування поданих пропозицій у проекті інвестиційної програми або про їх вмотивоване відхилення та розміщує інформацію щодо прийнятого рішення на сайті Лозівський комунальний портал lkp.kh.ua.

Місцезнаходження ліцензіата, за яким необхідно їх подавати (адреса: 64602 Харківська область, м. Лозова, вул. Ломоносова, 23)

Відповідальна особа – перший заступник директора КП «Теплоенерго» Єршов С.А тел.: 0664943215.

Проект «Інвестиційної програми Комунального підприємства «Теплоенерго» Лозівської міської ради Харківської області на 2018-2019 роки» додається.