Інформація про рівень розрахунків населення за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення

Facebook icon
Twitter icon
Viber icon
Telegram icon
Інформація про  рівень розрахунків населення
за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення

Інформація про рівень розрахунків населення за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення

Рівень оплати населенням за послуги з водопостачання та водовідведення станом на 01 травня 2017 року склав 55,5%, в тому числі мешканців багатоповерхових будинків - 53,4% і приватний сектор - 72%. Сума недоплати склала близько 1 млн. грн.

В наслідок такого рівня проплат населенням за спожиті послуги, підприємство не має змоги розрахуватись за покупну воду, електроенергію. Не має можливості виплатити заробітну плату працівникам підприємства та придбати матеріали, які нагально потрібні для усунення аварійних ситуацій.

Через несплату абонентів за спожиті послуги, виникла загроза відключення об’єктів підприємства від електропостачання, що може призвести до припинення подачі води населенню міста.

З метою уникнення даної ситуації, ми вимушені приймати жорсткі заходи до неплатників та боржників КП «Лозоваводоканал» за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення.

У багатоповерхових будинках міста працює спеціалізована бригада підприємства що здійснює відключення боржників від централізованої каналізації за допомогою запірного пристрою «CHOP 2008». Цей пристрій дозволяє відключити каналізацію окремої квартири боржника в багатоповерховому будинку, тому відключення боржника не впливає на отримання послуг з водовідведення його сусідів - сумлінних платників. При чому, для відключення квартири від каналізації, фахівцям не потрібен навіть доступ до квартири боржника.

Роботи по обмеженню прийому стічних вод виконуються в першу чергу в житлових будинках з найнижчим рівнем проплат за послуги. При цьому, відновлення послуг буде можливим тільки після повного погашення заборгованості та оплати робіт по відключенню та підключенню, вартість яких становить 494,06 грн.

Доводимо до Вашого відома, що 01.06.2017 р - 11.06.2017г. будуть проводитися роботи по обмеженню надання послуг з водовідведення абонентам-боржникам, які проживають у наступних будинках:

  • вул. М. Грушевського, буд. 2, 4, 6, 8, 11;
  • вул. Ломоносова, буд. 16, 34, 36;
  • бульвар Шевченка, буд. 9а;
  • м-н 1, буд. 4, 5, 7, 8, 9, 11, 12, 14, 15;
  • м-н 4, буд. 2а, 2б, 2в, 4, 5, 6.

В приватному секторі щоденно проводяться роботи з відключення боржників від системи централізованого водопостачання спецбригадою підприємства.

У графіку відключення боржників на період 01.06.2017 р - 11.06.2017г. будуть відпрацьовані наступні вулиці:

  • м. Лозова: вул. Богданівська, вул. Івана Герасімова, вул. Петра Сагайдачного, вул. Соборна, вул. Софіївська, вул. Спортивна, вул. Ярослава Мудрого, вул. Горького, вул. Заруднівська, вул. Миколи Моргуна, вул. Бузкова, вул. Праці, бульвар Шевченка;
  • смт. Панютине: пров. Зелений, вул. 1 Травня, вул. Ватутіна, вул. Леваневського, вул. Миру, вул. Перемоги.

Шановні споживачі КП «Лозоваводоканал»!

Якщо ви маєте заборгованість за послуги з водопостачання та водовідведення негайно сплатить її та не доводьте ситуацію до відключення від послуг!

З повагою, адміністрація КП «Лозоваводоканал».