Шановні мешканці!

Facebook icon
Twitter icon
Viber icon
Telegram icon
Шановні мешканці!

Шановні мешканці!

Відповідно до Порядку, затвердженого постановою КМУ №848 від 21.10.1995р. про надання населенню субсидій на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, субсидія нараховується на соціальні норми.

Громадянам, які користуються централізованим опаленням, в будинках без засобів обліку теплової енергії, плата за послугу проводилась з урахуванням фактичної температури зовнішнього повітря.

Нарахування плати за послугу з централізованого опалення, кожного місяця на протязі опалювального періоду, проводилося в залежності від температури зовнішнього повітря.

Відповідно до вищезазначеного порядку надання населенню житлових субсидій, в зв'язку з закінченням опалювального періоду 2016-2017р.р., в квітні поточного року на підставі даних КП “Теплоенерго” управлінням праці та соціального захисту населення було проведено перерахунок субсидії з послуги централізованого теплопостачання громадянам, будинки яких не обладнані засобами обліку.

Відповідно до порядку надання населенню житлових субсидій громадяни, яким призначено субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на опалювальний період, зобов'язані були щомісячно сплачувати свій обов'язковий розмір плати за послугу, який зазначений у повідомленні про призначення субсидії, а також у квитанціях на оплату.

Управління праці та соціального захисту населення міської ради