Повідомлення про введення в дію тарифів, встановлених на послуги, які надає комунальне підприємство «Лозоваводоканал» Лозівської міської ради Харківської області

Facebook icon
Twitter icon
Viber icon
Telegram icon
Повідомлення про введення в дію тарифів, встановлених на послуги, які надає комунальне підприємство «Лозоваводоканал» Лозівської міської ради Харківської області

Повідомлення про введення в дію тарифів, встановлених на послуги, 
які надає комунальне підприємство «Лозоваводоканал»
 Лозівської міської ради Харківської області

Відповідно до ч. 6 ст. 32 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» комунальне підприємство «Лозоваводоканал» Лозівської міської ради Харківської області повідомляє наступне.

29 вересня 2016 року відбулось засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо внесення змін до постанов, якими встановлено тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення й тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньо будинкових мереж).

За результатами зазначеного засідання Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг прийнято:

1. Постанову «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868, яка набирає чинності з дня її офіційного опублікування, згідно якої комунальному підприємству «Лозоваводоканал» Лозівської міської ради Харківської області змінено:

  • тариф на послугу з централізованого водопостачання холодної води, який становитиме 13,02 грн., за 1 куб.м (з податком на додану вартість);
  • тариф на послугу з централізованого водовідведення, який становитиме 11,11 грн., за 1 куб.м (з податком на додану вартість).

2. Постанову «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141», яка набирає чинності з дня її офіційного опублікування, згідно якої комунальному підприємству «Лозоваводоканал» Лозівської міської ради Харківської області встановлено тарифи:

  • на централізоване водопостачання, в розмірі 10,12 грн., за 1 куб.м (без податку на додану вартість), розмір якого з податком на додану вартість складає 12,14 грн.;
  • на централізоване водовідведення, в розмірі 8,64 грн., за 1 куб.м (без податку на додану вартість), розмір якого з податком на додану вартість складає 10,37 грн.

Введення в дію вищезазначених тарифів буде здійснено не раніше ніж з дня офіційного опублікування відповідних постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.