Шановні лозівчани!

Facebook icon
Twitter icon
Viber icon
Telegram icon
Шановні лозівчани!

Шановні лозівчани!

Доводимо до вашого відома, що в центрі міста Лозова, по вулиці Покровська, №2 (Урицького, №2), поруч з Центральним ринком, навпроти Автовокзалу, здаються в оренду нежитлові приміщення в яких можна розмістити свої торгівельні об’єкти та складські приміщення.

Також приймаються пропозиції від орендаторів щодо розміщення в цих приміщеннях виробництва та об’єктів побутового обслуговування.

Об’єкт обладнаний системами централізованого теплопостачання, електропостачання, водопостачання та водовідведення.

Початкова вартість оренди одного квадратного метру становитиме 35 гривень.

Орієнтовна вартість комунальних послуг в опалювальний період (тепло+вода/водовідведення+електроенергія) становитиме 60 гривень.

Орієнтовна вартість комунальних послуг в неопалювальний період (вода/водовідведення+електроенергія) становитиме 10 гривень.

Термін на який укладатиметься договір оренди 2 роки 11 місяців.

Об’єкт має дві будівлі.

Основна будівля має два поверхи. Приміщення ізольовані одне від одного. Розглядаються можливості облаштування кожної з кімнат окремими виходами на «червону лінію». Приміщення мають високу стелю, що, у свою чергу, робить їх більш привабливими, оскільки, на одній й тій самій площі, можна організувати роботу із застосуванням конструкцій другого ярусу.

Друга будівля приваблива тим, що має більшу корисну площу, а тому може розглядатися можливість зменшення вартості комунальних послуг у опалювальний період.

Також розглядається можливість облаштування, на закріпленій до будинку земельній ділянці, торгівельних місць, які надаватимуться громадянам, які власноруч вирощують свою продукцію. На даний час, для міста, є проблемою несанкціонована торгівля з землі навколо Центрального ринку, тому, ми вважаємо, що вирішити цю проблемо можна лише надавши торгівельні місця на пільгових умовам. Облаштування такого торгівельного майданчику привабить покупців до даної будівлі і надасть можливість орендарям запропонувати потенційним покупцям  свої товари та послуги, а сусідство з «Автовокзалом» зробить орендарів наших приміщень більш конкурентоздатними. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати будівлю на Урицького, №2 і заздалегідь ознайомитися з нашою пропозицією.